Peste 30 de edituri prezintă cele mai noi apariții la caravana „Gaudeamus” Radio România de la Iași

Realizator: Nicoleta Turcu – Caravana „Gaudeamus” Radio România se află în aceste zile la Iași. Peste 30 de edituri își prezintă cele mai noi apariții la evenimentul care are loc în spații mai puțin obișnuite, și anume corturile amplasate în Piața Unirii din orașul moldovean. Connie Chifor, responsabilă de comunicare în cadrul târgului, spune că formatul pare să fie mai accesibil și mai atrăgător pentru iubitorii de lectură.
Connie Chifor: Este un format pe care l-am adoptat în perioada de pandemie, dar care, se pare că, din punct de vedere al spațiului și al accesibilității, a prins extrem de bine către public, astfel încât îl vom păstra și de acum încolo.
Realizator: Editurile ieșene au la târgul de carte „Gaudeamus” de la Iași o prezență consistentă, care se alătură mult mai cunoscutelor nume venite de la București, precum Humanitas sau Polirom.
Connie Chifor: Tot ce este mai nou în zona editorială este prezentat cu sfințenie la târgurile de carte la care participă editurile.
Realizator: Târgul își așteaptă vizitatorii până duminică în fiecare zi, de la ora 10:00 la ora 20:00./abranescu/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 22 septembrie)