AL CINCILEA MILIONAR DIN ACEST AN CASTIGATORUL PREMIULUI DE CATEGORIA I LA TRAGEREA LOTO 6/49 DIN 3 NOIEMBRIE SI-A RIDICAT CASTIGUL

„Am jucat. Am castigat. Numai jucând veți câștiga la Loteria Română.” –  este mesajul pe care castigatorul il transmite tuturor jucatorilor la loto.

In cursul zilei de astazi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I in valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obtinut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Castigatorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani si ne-a declarat ca joaca constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Intotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care  i-au purtat noroc au fost alese la intamplare, fara nicio semnificatie persoanala.

Jucatorul a aflat ca este marele castigator in cursul zilei de luni, 7 noiembrie, cand a mers intr-o agentie loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat ca primul gand a fost acela de a-si ajuta familia.

Castigatorul este cel de-al cincilea jucator care a devenit milionar in acest an. La Loto 6/49 s-au inregistrat trei castiguri de categoria I, iar la Joker doua castiguri de categoria I.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

 

Biroul Comunicare