Reuniune a Comitetului Politic al USR

USR intenţionează să ajungă cel mai mare partid de guvernare după alegerile parlamentare. Are 18 luni la dispoziţie şi liderii partidului le-au cerut membrilor mobilizare maximă, la Comitetul Politic de astăzi al formaţiunii, de la Palatul Parlamentului.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că este nevoie de o schimbare profundă la nivelul clasei politice pentru asigurarea unui progres real şi consecvent al României.

Cătălin Drulă: România nu e o țară săracă, România este o țară sărăcită. Sunt trei lucruri pe care va trebui să le facem ca să schimbăm România în țara pe care ne-o dorim. Primul, să oprim risipa din bani publici, să închidem robinetele prin care miliarde de euro se scurg în buzunarele clientelei de partid. Al doilea, să dăm mai mulți bani la educație, la sănătate, să construim infrastructura care să lege regiunile țării și să investim în energie verde și într-un mediu sănătos. Şi al treilea: să promovăm în administrații, în primării, oameni onești, profesioniști și muncitori.

Realizator: Prezent la eveniment, preşedintele Grupului Renew Europe, Stéphane Séjourné, a declarat că va depune toate eforturile în Parlamentul European pentru aderarea României la spaţiul Schengen./dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 noiembrie