Pelè nu mai răspunde la chimioterapie și este internat în secția de îngrijiri paliative

Ziarul brazilian Foha de Sao Paulo scrie că Pelè nu mai răspunde la chimioterapie și a fost transferat la secția de îngrijiri paliative a spitalului unde este tratat. O’Rey, în vârstă de 82 de ani, de trei ori câștigător al Cupei Mondiale de fotbal, a fost internat marți la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, Brazilia, cu probleme de ”insuficiență cardiacă”. Legenda fotbalului mondial a fost diagnosticat anul trecut cu cancer intestinal, care s-a extins la plămâni și la ficat, iar din septembrie face și face chimioterapie.
Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, care în ultimele zile a emis un comunicat în care afirmă că funcţiile vitale al fostul fotbalist în vârstă de 82 de ani ”sunt în parametri normali ”, nu a dorit să comenteze indiscreția ziarului brazilian.
Întâmplarea a făcut ca vineri, 2 decembrie, Pele însuși să dorească să-şi liniștească fanii. „Prietenii mei sunt în spital pentru vizita lunară. Este mereu plăcut să primeşti mesaje pozitive, ca acesta”. ”Mulțumesc Qatarului pentru acest omagiu și mulţumesc tuturor celor care îmi transmit vibrații bune”, a conchis O Rey./cpaunel
https://www.lastampa.it
Traducerea Cătălina Păunel