Infotrafic

Realizator: Ciprian Sasu – Şase constructori au depus oferte la contractul pentru proiectarea și execuția lotului doi al autostrăzii Sibiu-Făgăraș, un lot cu o lungime de aproape 20 km și o valoare de 1,7 miliarde de lei. Autostrada Sibiu-Făgăraș are o lungime totală de 68 km, termen de realizare de patru ani, dar Compania de Drumuri nu are contract semnat pe niciunul dintre cele patru loturi. Cum se circulă pe drumurile principale din țară ne spune acum, în direct, reporterul RRA Alex Lancuzov. Alex, bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! Lucrări cu restricții pe DN 7, în județul Vâlcea, la Blidari, lângă Râmnicu Vâlcea, se repară parapetele de protecție, circulație dirijată alternativ. Iar pe Valea Oltului, la Câineni, continuă intervențiile pentru tăierea arborilor uscați de la marginea carosabilului. Circulația se închide în reprize de 10-20 de minute, potrivit Poliției Rutiere. Tot pe DN 7, Valea Oltului, dar în județul Sibiu, se circulă dirijat la Boița, la o surpare de drum.
Drumarii acționează cu utilaje și cu materiale antiderapante pe șoselele din județele Arad și Timiș, unde ninge, dar nu se depune. Sunt tronsoane cu ceață la Posada, pe DN 1, Valea Prahovei.
Iar ultima informație vine din București. Vă reamintesc că de mâine Primăria Generală aplică tariful unic pentru parcările publice pe care le administrează: 5 lei pe oră în parcările trasate și marcate cu vopsea albastră, iar pentru riverani abonamentele sunt de 50 de lei pe lună, respectiv, 500 de lei pe an./atataru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (28 februarie)