Ultima zi de carte Gaudeamus Radio România de la Craiova

Este ultima zi de carte Gaudeamus Radio România de la Craiova. Vizitatorii sunt așteptați între orele 10:00 și 14:00, în foaierul Teatrului Național Marin Sorescu, unde organizatorii le-au pregătit numeroase surprize. Ieri a fost o zi plină de evenimente. Printre ele, șase lansări de carte și o dezbatere. Irina Spita, de la Radio România Oltenia Craiova, a stat de vorbă cu reprezentanții editurilor prezente la Târgul Gaudeamus.
-: Nu se simte niciun fel de criză. Este lume, foarte mult tineret și foarte interesant, că pun diverse întrebări despre anumite edituri, despre anumite cărți.
-: Nu văd mari schimbări în piață, față de anul trecut. Mă așteptam oricum să fie mai bine, dar probabil că actualitatea ne-a doborât pe toți.
-: Aș putea să spun că sunt mai circumspecți în alegerea cărților, se uită la preț, într-adevăr, tocmai de aceea eu am lăsat prețurile cât am putut de jos. Într-adevăr, este un pic de reținere în a alege mai multe titluri.
-: Cărțile ies cu un preț mult mai mare din tipografie. Noi ne străduim să mai compensăm prin reduceri, dar tot sunt destul de mari preţurile./avladucu

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 martie)