Lilibet, fiica lui Harry și Meghan, botezată în cel mai mare secret

Meghan Markle și Prințul Harry și-au botezat fiica Lilibet în cadrul unei ceremonii private, relatează revista „People”. Un eveniment care a avut loc în intimitate vineri, 3 martie, la locuința lor din Montecito, California.
A fost un secret foarte bine păstrat. În Marea Britanie, ziarele nu au încetat să se întrebe despre botezul lui Lilibet, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Spre deosebire de micuțul Archie, născut și botezat pe pământ englezesc, Lilibet s-a născut în Statele Unite pe 4 iunie 2021 în Santa Barbara. Au fost publicate puține fotografii cu fetița. Și nu fuseseră comunicate detalii despre botezul său. Până miercuri, 8 martie. După cum relatează în exclusivitate revista „People”, cel de-al doilea copil al cuplului Sussex a fost botezat vineri, 3 martie, într-o ceremonie mică și intimă la casa din Montecito, California.
„Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”, a declarat un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex pentru „People”. O ceremonie fără niciun membru al familiei regale britanice? Se zvonește că regele Charles al III-lea, regina consoartă Camilla, prințul William și Kate Middleton au fost invitați, dar nu au fost prezenți la eveniment. Prințesa Eugenie, foarte apropiată de Meghan Markle și de Prințul Harry, a făcut o călătorie secretă dus-întors la Montecito pentru a participa la botez? Mister.
Potrivit unei surse, între 20 și 30 de invitați au sărbătorit botezul surorii mici a lui Archie. Doria Ragland, mama lui Meghan Markle sau omul providențial al cuplului n Sussex, Tyler Perry, au participat la eveniment. Perry este și nașul fetiței. Numele nașei nu a fost dezvăluit. Tyler Perry a fost văzut în Montecito cu o săptămână înainte de botez. El a zburat din casa lui din Atlanta pentru a participa la ceremonie, însoțit de un cor gospel format din zece persoane, care a cântat „Oh Happy Day” și „This Little Light of Mine”, o melodie care a fost interpretată şi la nunta lui Meghan și Harry. După ceremonie, invitații au fost răsfățați cu o după-amiază de familie, punctată de câțiva pași ai micuțului Archie care s-a distrat dansând cu surioara lui. (www.gala.fr – 8 martie)/rcostea