Vremea se va încălzi în zilele următoare

Vremea se va încălzi în zilele următoare. Luni și marți, temperaturile maxime vor ajunge la 20 grade. Sunt posibile și precipitații, însă slabe. Ne-a oferit detalii Raul Ilea de la Administrația Națională de Meteorologie.

Raul Ilea: Duminică, vremea se va încălzi, astfel încât maximele se vor încadra între 10 și 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, în sud-est, unde pe alocuri va ploua slab. În ceea ce privește ziua de luni, vremea va continua să se încălzească, astfel încât maximele termice se vor situa între 11 și 20 de grade.

Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse, în jumătatea nordică a țării și doar izolat, în rest, va ploua slab, iar în zona montană înaltă vor fi posibile precipitații mixte.

Iar apoi, ziua de marți, în continuare, vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu maxime cuprinse între 10 și 20 de grade și minime între 0 și 8 grade. Vor fi tot așa, înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nord-estică a țării./geftene/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 martie