„Uși Deschise” UNATC – Ediția XXIV – 6-8 aprilie 2023

În perioada 6-8 aprilie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București organizează cea de-a XXIV-a ediție a Ușilor Deschise, în cele două sedii ale sale, din Str. Matei Voievod nr. 75-77 și Str. Tudor Arghezi nr. 3b.

Timp de trei zile pline, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” își deschide larg porțile și invită în spațiile sale proaspăt modernizate pe toți cei interesați să experimenteze pe viu viața de student și de membru deplin al acestei comunități artistice și universitare.

Cei care își doresc o carieră artistică în domeniul teatral, cinematografic sau media vor putea participa la Ateliere, Cursuri, Examene, Spectacole de teatru, Expoziții, Proiecții de filme, Tururi ghidate.

UNATC deschide porțile educației artistice către Teatru, Film, Cercetare, Actorie, Regie de Film și Teatru, Pedagogie, Păpuși și Marionete, Coregrafie, Scenografie, Teatrologie, Imagine de Film, Fotografie, Multimedia, Sunet, Montaj de Film, Scenaristică, Film documentar, Comunicare audiovizuală, Animație, Game Design, experiențe și tehnologii VR.

Ultima zi a Ușilor Deschise UNATC se va încheia cu un concert special, susținut de formația românească Orkid. Orkid oferă o experiență inedită, de muzică și cinema, punând accentul pe vizualuri animate, ilustrație și design. Artistul urban (ilustrator, grafician, creator de bandă desenată, graffer) Pisica Pătrată, aka Alexandru Ciubotariu, li se va alătura cu live drawing și în seara de 8 aprilie.

Programul complet al evenimentului va fi public pe www.unatc.ro și pe rețelele de socializare ale UNATC. Participarea este gratuită.

Susținătorul principal al celei de-a XIV-a ediție a Ușilor Deschise UNATC este Aqua Carpatica, iar partenerii media Radio Guerilla, Radio România Cultural și Phoenix Media.

Contact: pr@unatc.ro

Site: https://unatc.ro
Facebook: https://www.facebook.com/UNATC.ILC
Instagram: https://www.instagram.com/unatc_ilcaragiale
YouTube: https://www.youtube.com/c/UNATCILCaragiale