Flavia Voinea – primul jurnalist radio din România speaker la RadioDays Europe!

1300 de participanți din 50 de țări sunt prezenți, zilele acestea la RadioDays Europe, cea mai mare întâlnire a oamenilor de radio din Europa. Evenimentul se desfășoară la Praga, în perioada 26-28 martie 2023.

Flavia Voinea, manager Bucuresti FM, a prezentat în cadrul panelului “Local radio, național impact” din cea de-a doua zi a reuniunii, conceptul de emisiune radio “De 10XRomania”, un program comun al Studiourilor Regionale Radio România, transmis în sistem simulcast și devenit un program național de succes.

“Ceea ce este important pentru extinderea cu succes a radioului regional este să se măsoare datele de audiență pentru toate regiunile și să decidem cu sinceritate cum îmbunătățim reprezentarea locală, făcând ceea ce este mai bine pentru rețea și nu pentru o singură stație și integrând constant elemente interactive”, a declarat Flavia Voinea.

RadioDays Europe este un eveniment internațional care reunește reprezentanți ai radiodifuzorilor, producători, creatori de conținut, jurnaliști, cercetători și alți experți din domeniul radio.

Participarea Flaviei Voinea, reprezentand Radio România, marcheaza o premiera pentru tara noastra, fiind primul jurnalist roman care devine speaker la aceasta prestigioasa reuniune globala a profesionistilor din industria radio, transmite Vicenţiu Andrei./dstanesc

(BUCUREŞTI FM – 28 martie)