Pantofii unei femei pot spune multe despre caracterul și energia ei

Puteți înțelege complexitățile lumii interioare a fiecărei femei după pantofii pe care aceasta îi poartă. Experții în domeniu și-au împărtășit observațiile. Acum poate va avea mai mult succes descifrarea caracterului fiecărei doamne.

Culoarea pantofilor. Nu este totul clar în ceea ce privește culoarea. Cel mai dificil este să evaluezi caracterul unei doamne cu pantofi de culoare neagră, deoarece în majoritatea cazurilor oamenii aleg exact această culoare. Dar în cazul altor nuanțe, puteți obține deja informații mai utile. De exemplu, dacă observați că unei fete sau unei femei îi place să poarte pantofi albi, înseamnă că este deschisă la comunicare, va fi destul de ușor să găsiți un limbaj comun cu ea. Iubitorii de pantofi roșii adoră provocarea. Cu ei va fi foarte distractiv să vorbiți și să cochetați. Acestea sunt femei cu un caracter foarte puternic și rebel.

Dacă o doamnă poartă în principal pantofi gri, asta vorbește despre calm și încredere în sine. Cel mai probabil, ai o persoană stabilă emoțional în fața ta. Este posibil ca alte culori să nu descrie cu exactitate caracterul și energia, așa că acordați atenție acestor trei. Cu toate acestea, dacă unei doamne îi plac pantofii de o culoare neobișnuită, aceasta vorbește despre originalitatea ei.

Aplecarea spre adidași. Pantofii sport pe care o femeie îi poartă aproape în fiecare zi arată că ea este foarte activă și urăște să fie singură. Poate fi destul de greu de comunicat cu astfel de femei. Astfel de doamne au întotdeauna propria lor poziție, pe care sunt gata să o apere în orice dispută.

Tocuri subțiri. Pantofii cu toc subțire sunt adesea purtati de doamnele care sunt foarte feminine și pline de energie creativă feminină. Cel mai probabil, au totul în perfectă ordine cu stima de sine. Chiar vor să fie ținute minte. Ele vor să li se acorde atenție și nu tolerează criticile, mai ales fără motiv.

Pantofi înalți. Pot fi de orice tip – există multe variante nu numai pentru iarnă, ci și pentru pantofi cu platformă de vară. Dacă unei femei îi place să îi poarte, asta poate indica timiditate. Astfel de femei preferă să nu-și asume riscuri – nici în dragoste, nici în afaceri. Adesea ele par a fi diferite de adevărata lor natură.

Balerini și sandale. Astfel de pantofi sunt adesea preferati de acele doamne care au inima deschisă și foarte bună. Ele pot fi foarte pozitive, dar în același timp știu cum să înțeleagă oamenii, așa că dacă nu vă plac dintr-un motiv sau altul, nu trebuie să fiți surprinși dacă nu se vor deschide în fața dv. (www.actualno.com-15mai2023)/pmirela/rcostea