Editura Casa Radio la Bookfest 2023

Cărți sonore și muzică pentru vacanța de vară perfectă

Editura Casa Radio este prezentă la cea de-a XVI-a ediția a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care se va desfășura în perioada 24-28 mai 2023, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Vă aşteptăm cu o serie de produse editoriale în pas cu vremea și cu așteptările celor care doresc să-și petreacă timpul cu bucuria darurilor culturale.
Veniţi la standul A15 şi veţi descoperi că fiecare generație are parte de o ofertă generoasă!
Pentru copii – colecțiile „Noapte bună, copii!” și „Radio-Prichindel” aduc poveștile nemuritoare în format audio sau de audiobook (carte + CD audio). Volumele Noapte bună, copii! – 65, volumul aniversar al colecţiei, Povești și povestiri cu Alexandrina Halic şi Din basmele lumiisunt pregătite pentru copiii care încă nu știu să citească. Pentru prichindeii cititori colecția de romane grafice – bandă desenată şi CD audio cu teatru radiofonic, cu vocile actorilor care au făcut istorie! – cuprinde povești şi romane celebre ca Albă ca zăpada şi cei şapte pitici, Alice în Țara Minunilor, Sindbad Marinarul, Ali Baba și cei 40 de hoți, Cinci săptămâni în balon ș.a.
Le recomandăm iubitorilor de poezie Colecția „Biblioteca de poezie românească”, de unde pot alege să fie însoțiți în vacanță de vocile autorilor preferați care îşi citesc propriile creații. Audiobookurile noastre poartă autografe sonore precum cele ale lui Lucian Blaga, George Bacovia, Nichita Stănescu, Emil Brumaru, Ileana Mălăncioiu, Ion Stratan, Traian T. Coșovei, Dan Sociu ș.a.
Melomanii își vor găsi starea de bine și încântarea cu înregistrările speciale sau din concertele de la Sala Radio ale unor muzicieni foarte îndrăgiți precum Ilinca Dumitrescu, Sherban Lupu și Marin Cazacu, ale Orchestrelor şi Corurilor Radio, ale dirijorilor Cristian Măcelaru și Horia Andreescu, deopotrivă cu cele ale Moștenitorilor României muzicale, tineri artiști recunoscuți pe marile scene internaționale: Florian Mitrea, Cadmiel Boțac, Andrei Ioniță, Răzvan și Andreea Stoica. Beethoven, Chopin, Scarlatti, Paganini și Enescu sunt doar câteva nume celebre care-i vor decupla pe ascultători de la zarva lumii și-i vor conecta la armonia marilor compozitori. Violoncelul lui Valentin Răduțiu, Orchestra Simfonică Națională a României și Orchestra Română de Tineret, sub bagheta lui Cristian Măcelaru și a lui Cristian Mandeal vor face… Vara magică.
Serile toride vor avea un vibe memorabil cu Luiza Zan și Big Band Radio, iar Alin Constanţiu & Dixieland Band vor aduce muzica anilor ’20… ‘i’When the saints go marchin’ in.
Unică pe piaţa de carte din România, Editura Casa Radio este numele de marcă cu care Radio România valorifică principalul tezaur de bunuri media din spaţiul românesc. Peste 30 de colecţii şi serii de cărţi, CD-uri şi audiobookuri sunt consacrate celor mai apreciate creaţii radiofonice din literatură şi publicistică, teatru şi muzică.
Vă aşteptăm la standul A15 de la Bookfest!
La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte!
Detalii la www.edituracasaradio.ro/mpopa

RADOR, 23 mai 2023