Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară, la 83 de ani

Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani, depășindu-l chiar și pe Robert De Niro, care a devenit din nou tată la 79 de ani.
TMZ a dezvăluit că iubita actorului Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în aproximativ opt luni, iar cei doi sunt împreună de la începutul pandemiei. Înainte de relația ei cu vedeta de film, Alfallah a avut legături sentimentale cu Mick Jagger și cu miliardarul Nicolas Berggruen.
Actorul, câștigător al Premiului Oscar în 1993 pentru „Scent of a Woman”, are deja o fiică de 33 de ani, Julie Marie, cu fosta iubită Jan Tarrant, și gemenii de 22 de ani cu Beverly D’Angelo. În 2014, actorul a vorbit în publicația „The New Yorker” despre cum este să fii tată și a spus că a avea copii l-a ajutat să umple „golul lipsă” pe care îl simțea de când tatăl său i-a părăsit pe el și pe mama sa, când era copil. „Știam în mod conștient că nu vreau să fiu ca tatăl meu, îmi doream să fiu prezent. Am trei copii. Eu sunt responsabil față de ei. Fac parte din viața lor. Când nu sunt prin preajmă, este supărător pentru mine și pentru ei”, povestea atunci vedeta.
Al Pacino a continuat: „Și beneficiez foarte mult de asta: te scoate din tine însuți. Când fac un film și mă întorc, sunt uluit în primele 20 de minute, aceste persoane îmi cer să fac lucruri pentru ele? Eh? Nu mă așteaptă? Așteptaţi un minut. Oh-oh, este vorba despre ei! Această acțiune mă mulțumește. Imi place”, a adăugat actorul.
La începutul acestei luni, co-protagonistul filmului „Godfather” Part II și bun prieten al lui Al Pacino, Robert De Niro, a dezvăluit că și-a întâmpinat recent cel de-al șaptelea copil, la 79 de ani./oavram

(www.lastampa.it – 31 mai)