Elon Musk angajează un tânăr de 14 ani la SpaceX

Kairan Quazi este încă doar un adolescent, dar a absolvit deja facultatea. Chiar înainte de încheierea cursului, a avut un interviu de angajare în compania lui Elon Musk. Câteva săptămâni mai târziu, tânărul Kairan a obținut un loc de muncă ca dezvoltator la SpaceX.
Kairan este un adolescent ca nimeni altul: datorită IQ-ului său foarte ridicat, a trecut de la școala elementară la universitate la vârsta de 10 ani. Potrivit unui articol din „Los Angeles Times”, la doar 2 ani, Kairan Quazi era deja capabil să formuleze propoziții complete. La grădiniță, le spunea profesorilor și colegilor săi despre știrile pe care le-a auzit la radio.
Acum, în vârstă de 14 ani, adolescentul este cel mai tânăr absolvent al universității publice „Colegiul Las Positas” din California. În urmă cu 7 săptămâni, Kairan a susținut pe contul său de Instagram că se pregătește pentru o întâlnire importantă. Luna trecută, a fost acceptat de SpaceX, una dintre „cele mai tari companii de pe planetă”, potrivit tânărului geniu. (www.lesoir.be – 13 iunie)/rcostea