Radio Romania Cultural readuce Nocturnele, pe scena TNB

Cu prilejul sărbătoririi, *în anul 2023, a 95 de ani de la înființarea Radio România*, Radio România Cultural aduce, pe scena Teatrului Național din București, un eveniment emblematic: Nocturnele, inițiate de Miriam Răducanu.

*Luni, 11 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Național București*, va avea loc performance-ul: */Radio-Nocturn. Gigi Căciuleanu / Confesiuni/*.

Coregrafiile lui Miriam Răducanu și Gigi Căciuleanu vor readuce pe scenă atmosfera celebrelor Nocturne care au fascinat spectatorii Teatrului Țăndărică începând cu finalul anilor ‘60.

De asemenea, confesiunile lui Gigi Căciuleanu însoțite de imagini inedite cu Miriam Răducanu, Măiastra, vor reda momente emoționante, unele nespuse până acum, din laboratorul de creație sau din culisele acestor evenimente unice în epocă.

La primul Nocturn 9 ½, invitat special a fost actorul Virgil Ogășanu, care a acceptat cu bucurie să revină pe scenă și de această dată. Vor mai evolua, la invitația lui Gigi Căciuleanu, actorul Lari Giorgescu, coregrafa Lelia Marcu-Vladu, actrița Alina Petrică și soprana Oana Berbec.

Accesul publicului se face gratuit, pe bază de invitații care se pot obține prin rețeaua bilet.ro.

(https://bilet.ro/eveniment/nocturnele-11928-37315)

„Nocturnele, spectacole inițiate de Miriam Răducanu