Apel al premierului Marcel Ciolacu după incidentele din ultimele zile de pe litoral

Realizator: Nicoleta Turcu – Premierul Marcel Ciolacu a făcut vineri un apel la forţele de ordine să fie ferme în aplicarea legii în cazul turiştilor de pe litoral care fac scandal pe plajă sau al celor care nu respectă indicaţiile salvamarilor. „Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea şi a guvernului”, a transmis premierul:
Marcel Ciolacu: Oamenii vor lege şi ordine. Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri, care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România. Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului guvern şi a tuturor oamenilor de bun-simţ din această ţară.
Realizator: Declaraţia prim-ministrului vine după incidentele din ultimele zile de pe litoral, care au dus inclusiv la intervenţii în forţă ale jandarmilor şi poliţiştilor la Costineşti pentru calmarea bătăuşilor. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore după altercaţia cu forţele de ordine, iar la Eforie Nord salvamarii au fost atacaţi de trei turişti, care nu au respectat indicaţiile lor, în timp ce steagul roşu era arborat./lcoman/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (18 august)