La 95 de ani de existență, Radio România premiază Excelența – Laureaţii Galei Radio – Categoria Campanii Sociale – Câştigător: Fundația Dăruiește Viață

Dezvoltarea României moderne necesită implicare, susținere, tenacitate, înțelegere și integrare pentru toate categoriile de oameni. Atent la toate acestea, Radio România a decis să acorde astăzi un premiu pentru campanii sociale. La Categoria Campanii Sociale nominalizații sunt: Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, preotul Dan Damaschin, Asociația Dăruiește Viață, Asociația Zi de Bine!, profesor dr. Cătălin Ţone pentru inițiative de impact în rândul comunităților. Câștigător al acestei categorii: Fundația Dăruiește Viață. Pentru a doua oară pe scenă, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu.
-: Acum chiar că suntem foarte surprinse și vă mulțumim încă o dată. Probabil că toată lumea așteaptă să afle în ce stadiu e spitalul și foarte, foarte, foarte curând o să și aflați. Nu vrem să vă spunem acum, dar suntem acolo.
La al treilea premiu ne spuneţi!
-: Da, dar dacă mai urmează, anunțați-ne și poate că ne îndurăm și vă spunem. Vă mulțumim foarte, foarte mult și, încă o dată, felicitări tuturor celor care fac ceva în țara asta, pentru că e mare nevoie ca fiecare dintre noi să facă ceva. Mulțumim!
-: Vă mulțumim tare mult și vrem să vă asigurăm, inspirată fiind de premiul pe care l-ați dat unui român din Statele Unite, că proiectul nostru este unul al colaborărilor internaționale. Suntem parte acum din colaborări cu cele mai mari clinici din lume pe oncologia pediatrică, este vorba de St. Jude din Statele Unite și de Princess Máxima, cel mai mare centru de oncologie din Europa, și sperăm ca prin aceste colaborări acest proiect să își merite aceste premii şi să ne facă mândri pe toți.
Felicitări!/atataru

(RADOR RADIO ROMÂNIA – 1 noiembrie)