Vladimir Putin va participa la summiturile online ale G20 și BRICS de săptămâna viitoare

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, urmează să participe, săptămâna viitoare, la summitul virtual al Grupului celor Douăzeci (G20) și la teleconferința liderilor BRICS, s-a anunţat în emisiunea „Moscova. Kremlin. Putin” de la postul de televiziune „Rossia-1”.

Summitul online al liderilor G20, care va fi găzduit de India, este programat pentru 22 noiembrie. De asemenea, Vladimir Putin se va întâlni, săptămâna viitoare, la Moscova, cu liderul Tadjikistanului, Emomali Rahmon. La summitul liderilor ODKB (Organizaţia Tratatului de Securitate Colectivă) programat pentru 23 noiembrie, la Minsk, Vladimir Putin va participa personal. În plus, potrivit postului de televiziune citat, este planificată participarea lui Vladimir Putin la conferința internațională despre inteligența artificială (AI) și învățare automată „AI Journey”, organizată de Sberbank, care va avea loc în perioada 22-24 noiembrie.

Alte puncte din programul președintelui pentru săptămâna viitoare includ o întâlnire cu Guvernul, un eveniment despre transportul public în regiuni și felicitarea funcționarilor fiscali ruși pentru sărbătoarea lor profesională (21 noiembrie). Kremlinul nu a anunțat, deocamdată, oficial programul președintelui rus pentru săptămâna viitoare./ssirbu/schelaru

https://tass.ru/politika/19324549

www.tass.ru – 19 noiembrie