Campania „Vise împlinite de la inimă la inimă!” continuă să aducă bucurii, anul acesta chiar într-o zi de sărbătoare, Ziua României

Campania „Vise împlinite de la inimă la inimă!” a continuat şi în acest an şi a făcut fericiţi zeci de copii. Aflată la a treia ediţie, campania de caritate este realizată în cadrul proiectului de parteneriat implementat de Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Soroca, Republica Moldova, director Anatol Iavorschi, împreună cu Școala Gimnazială nr. 66 din București, România, director Daniela Ratcu. Genericul campaniei din acest an a fost „De ziua României, cu drag de frații noștri”, deoarece acţiunea a coincis cu o zi de sărbătoare, Ziua României. Elevi, părinţi, cadre didactice, prieteni, cu toţii au adunat în cutii haine, încălțăminte, rechizite şcolare, obiecte igienice, dulciuri și au bucurat inimile a circa 50 de copii din municipiul Soroca.

Olga Gherghelijiu, director adjunct al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Soroca: „Astăzi, în casa cea mare a Liceului Teoretic „Ion Creangă”, am adus bucurie pentru 50 de copii în cadrul proiectului educațional internațional „Vise împlinite de la inimă la inimă”. Genericul zilei de astăzi a fost: „De ziua României, cu drag de frații noștri”. Ne-am bucurat de prezența partenerilor noștri de la Școala Gimnazială nr. 66 din București, care au fost ajutoarele lui Moş Nicolae şi au adus bucurie mare în sufletele mai multor copii.”

Rodica David, coordonatoarea proiectului, Școala Gimnazială nr. 66 din București: „Pentru mine, este o mare bucurie de fiecare dată când vin în mijlocul dumneavoastră, pentru că vin de acasă tot acasă. Aceste momente sunt cu adevărat unice și de neuitat. Moş Nicolae, aşa cum spunea doamna Olga, este de fiecare dată grijuliu şi ne-a ales ca mesageri. În trei zile, atât elevi, părinţi ai elevilor, doamna director şi celelalte cadre didactice, cât şi oameni de suflet, prieteni, foşti părinţi ai şcolii, toţi au pus umărul şi astfel am putut să facem această bucurie copiilor de la Liceul „Ion Creangă”.

Foto credit: Consiliul Elevilor al Liceului Teoretic „Ion Creangă”, Soroca

Svetlana Sîrbu, RADOR RADIO ROMÂNIA