Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) lansează misiunea economică și comercială a francofoniei în Europa Centrală și de Est, în România

Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) lansează misiunea economică și comercială a francofoniei în Europa Centrală și de Est, în România. Evenimentul va avea loc la București, în perioada 27-29 martie 2024.

După trei prime ediții de succes în Asia de Sud-Est (Vietnam și Cambodgia), Africa Centrală (Gabon și Rwanda) și Orientul Mijlociu (Liban), misiunea organizată anul viitor în România face parte din Strategia Economică pentru francofonie 2020-2025 și urmărește intensificarea schimburilor comerciale și investiționale între cele 88 de state membre și guverne din Organizația Internațională a Francofoniei.

Misiunea reunește un forum economic la nivel înalt și sesiuni business-to-business, în special în sectorul agroalimentar, digital – inclusiv securitatea cibernetică și industria jocurilor video, energia verde și sectorul medical și include sprijin din partea experților, vizite la sediile companiilor, precum și identificarea și realizarea de oportunități comerciale și de investiții cu firme de profil asemănător sau complementar, din statele membre OIF.

Platforma de înscriere la eveniment este disponibilă în perioada 24 noiembrie – 22 decembrie 2023, pe site-ul OIF. Companiile românești interesate să fructifice această oportunitate excelentă pentru colaborarea cu o serie de companii ale spațiului francofon se pot înscrie accesând link-ul de mai jos:

Inscription 2023 (francophonie.org)

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul OIF: https://missions-economiques.roumanie.francophonie.org/en

De asemenea, vă rugăm să accesați broșura pentru mai multe detalii despre misiune: mecf_brochure_roumanie_211123.pdf (hubinstitute.com)

RADOR RADIO ROMÂNIA (5 decembrie)