Târgul de Crăciun din Arad și luminile sale festive se regăsesc în catalogul virtual creat de Europe Direct Madeira

Realizator: Ciprian Sasu – Târgul de Crăciun din Arad și luminile sale festive se regăsesc în catalogul virtual creat de Europe Direct Madeira. Acesta recomandă turiștilor europeni orașul de pe Mureș ca una dintre destinațiile de iarnă ce merită vizitate în cadrul campaniei „Lumini de Crăciun din Uniunea Europeană 2023”. Luminițele și decorațiunile de Crăciun din Arad sunt prezentate prin două imagini reprezentative – bradul din fața Palatului Administrativ și târgul din Piața Avram Iancu – a declarat pentru Radio România Timișoara primarul municipiului, Călin Bibarț.
Călin Bibarț: Este un organism neutru, nu este din România, și mă bucur că, din toate orașele din România, doar Aradul și încă patru sunt menționate acolo. Cred că este o dovadă a frumuseții orașului nostru, a muncii arădenilor, a tuturor celor care se străduie să avem un oraș cât mai frumos, inclusiv, evident, acum, de sărbători, când trebuie să ne bucurăm cu toții – și facem acest lucru.
Realizator: Celelalte orașe din catalog sunt din Italia, Franța, Danemarca, Finlanda, Austria și Croația./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 21 decembrie)