Vremea se va menţine rece

Vremea se va menţine rece astăzi şi mâine, spun meteorologii. Temperaturile maxime nu vor depăşi 5 grade ziua şi vor ajunge până la minus 10 grade pe timpul nopţii. Vor fi ninsori pe alocuri, după cum ne-a declarat Alexandra Roşioară, de la Administraţia Naţională de Meteorologie:

Alexandra Roşioară: Astăzi și mâine o vreme rece. Astăzi maximele se vor încadra între -5 și 5 grade, iar minimele în general între -14 și -6 grade, iar mâine maximele între -5 și 5, ca și astăzi, și minimele între -10 și -2 grade. Vor fi ninsori la munte, pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania, Muntenia, Moldova și Dobrogea pe parcursul zilei de astăzi, iar mâine ninsori în Mureș, Transilvania, Moldova și în zonele montane aferente acestor regiuni, iar intensificări ale vântului sunt așteptate doar la altitudini mari.

Realizator: Într-o prognoză pe termen mediu, meteorologii estimează că până la sfârşitul lui ianuarie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, iar precipitaţiile sub formă de ploaie vor fi excedentare în vest, nord-vest şi centru./RADOR RADIO ROMÂNIA/denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 ianuarie