Administrația Națională de Meteorologie anunță că nordul țării se află sub cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie anunță că nordul țării se află la această oră sub cod galben de precipitații, în zonele joase existând condiții de formare a poleiului. Mai multe aflăm de la meteorologul Alina Șerban.
Alina Șerban: Pe parcursul zilei de astăzi, vremea va mai fi închisă, în mod deosebit în nordul, centrul și estul teritoriului, acolo unde nebulozitatea va persista și se vor mai semnala precipitații pe arii restrânse de data aceasta, însă vor fi sub formă de ninsoare în Transilvania, în Moldova, iar în zonele mai joase de relief din Muntenia și Dobrogea se vor semnala precipitații mixte în formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. La munte, bineînțeles, va continua să ningă din când în când, cam pe tot parcursul zilei, iar în regiunile vestice și sud-vestice cerul va fi variabil și precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire. Temperaturile maxime se vor situa între 0-1°C prin nordul Moldovei, până la 5°C în partea de sud a teritoriului, iar în depresiunie din estul Transilvaniei vor fi ușor negative, undeva la -2, -3°C.
Realizator: În capitală, cerul va fi variabil, existând condiții de precipitații mixte, dar fără depunere de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 4-5°C./RADOR RADIO ROMÂNIA//mnecula/ctuluc

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (28 ianuarie)