Mai multe restricţii de circulaţie sunt impuse duminică în Bucureşti

Mai multe restricţii de circulaţie sunt impuse astăzi în capitală până la ora 13:00. „Semimaratonul Internaţional Bucureşti Constantina Diţă” a început în urmă cu puţin timp, iar traficul rutier este restricţionat gradual pe traseul de alergare şi pe străzile care duc la acesta. Excepţie va face Bulevardul Constantin Prezan, închis de la ora 3:00 până la ora 16:00. Traseul semimaratonului începe pe acest bulevard, va continua cu Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Presei Libere, întoarcere spre Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii, Bulevardul Decebal.
La Bucureşti continuă astăzi evenimentul „Străzi Deschise – Bucureşti – Promenadă Urbană”. În acest weekend a fost inclusă în program şi Strada Zece Mese din Sectorul 2 al capitalei. Evenimentul va impuse şi restricţii de trafic în zonele vizate.
Până marţi sunt organizate în capitală şi mai multe activităţi cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, în Parcul Carol şi Tineretului. Şoferii trebuie să aibă în vedere că parcările trebuie să fie libere în zonele respective, unde sunt în vigoare şi restricţii de circulaţie./schelaru

RADOR RADIO ROMÂNIA – 21 aprilie