Mesajul ministrului apărării naționale cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Bucuria Învierii Domnului, care va aduce lumină pentru fiecare familie și în fiecare casă de români, va găsi în sărbătoare și marea familie a Armatei României: militarii în activitate și personalul civil, militarii în rezervă și în retragere, veteranii de război.

Vestea Învierii Mântuitorului va ajunge și la cei aproape 700 de militari aflați în misiuni departe de țară, în teatrele de operații sau în diferite structuri și comandamente militare. Către ei merg, în primul rând, gândurile noastre de bine. Mulțumindu-le pentru sacrificiile pe care le fac în numele României, ne vom ruga în seara sfântă pentru pacea și liniștea lor și pentru a-i vedea pe toți sănătoși, acasă, la încheierea cu bine a misiunilor.

Un gând de recunoștință transmitem și veteranilor de război. Fiecare dintre ei reprezintă un stindard al demnității, onoarei și curajului. Ei au știut să pună Țara înaintea tuturor iar noi, generațiile de astăzi, suntem datoare să le purtăm respect, să le transmitem recunoștința noastră și să le ducem mai  departe exemplul luminos.

Fie ca Lumina Sfântă, care vestește Speranța și Bucuria pentru fiecare creștin, să îi găsească în sănătate și tihnă sufletească pe toți cei care își fac datoria față de țară în cadrul Ministerului Apărării Naționale – militari în activitate și personal civil, precum și pe cei aflați în rezervă sau retragere.

Hristos a înviat!

RADOR – 4 mai