Cinci alimente care topesc grăsimea de pe abdomen

Nutriţionistul Melissa Mitri susţine că ouăle şi ardeiul iute favorizează topirea grăsimii de pe abdomen. Expertul a enumerat cinci alimente eficiente pentru pierderea în greutate, în publicaţia americană online „Eat This, Not That!”. „Ouăle sunt una dintre sursele de proteine ​​de cea mai bună calitate”, a explicat Mitri, adăugând că includerea lor în dietă ajută la reducerea porţiilor şi oferă senzaţia de saţietate, consumând astfel mai puţine alimente. De asemenea, specialistul recomandă includerea ardeiului iute în meniu, deoarece acesta conţine capsaicină, care are proprietatea de ardere a grăsimilor. Avocado este următorul aliment de pe lista nutriţionistului, care citează un studiu conform căruia consumul regulat de avocado ajută la reducerea cantităţii de grăsime de pe abdomen, la femei. În plus, Melissa Mitri a recomandat varza şi varza kale celor care doresc să slăbească. „Sunt incredibil de hrănitoare, sărace în calorii şi foarte săţioase, fiind uşor să urmezi o dietă cu conţinut scăzut de calorii pentru pierderea în greutate”, a explicat expertul. Ultimele pe lista sa sunt fructele de pădure, în special căpşunile, murele şi afinele. Potrivit acesteia, fructele de pădure accelerează arderea grăsimilor şi previn depunerile de grăsime în exces./ddaniela

(www.dariknews.bg – 9 mai)