Dragi cititori, fiți ascultători! Editura Casa Radio vine la Bookfest 2024 cu cărţi, audiobookuri şi CD-uri de colecţie!

RADOR RADIO ROMÂNIA (24 mai) – Între 29 mai şi 2 iunie Editura Casa Radio participă, cu peste 150 de titluri, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilionul B2, stand A16), ajuns la cea de-a XVII-a ediţie.
Sunt zile de mare sărbătoare a cărţii şi vă invităm la târg pentru a citi şi asculta audiobookurile noastre din atât de îndrăgitele colecţii „Biblioteca de poezie românească”, „Teatru la microfon”, „Lecturi pe întuneric”, „Ora veselă”, „Fonoteca de aur”, „Radio-Prichindel”, „Noapte bună, copii!”, precum şi albumele muzicale din colecţiile „Maestro”, „Profil interpretativ”, „Radio România Muzical”, „Musica nova”, „Jazz forum”, „Radiolegende” şi celelalte.
La Editura Casa Radio îşi dau întâlnire nu doar cititorii de carte, dar şi ascultătorii de CD-uri şi audiobookuri, precum şi amatorii de ilustraţie de carte şi de benzi desenate. Cititorii şi ascultătorii de toate vârstele sunt întâmpinaţi cu documente scrise şi sonore de inestimabilă valoare istorică din arhiva Radio România şi cu voci de legendă ale teatrului românesc în dramatizări alese din Fonoteca de Aur, cu poezie în lectura autorilor, cu poveşti pentru cei mici în rostirea unor mari actori şi cu mari interpreţi şi mari compozitori de muzică clasică şi de folclor autentic.
Vă aşteptăm în fiecare zi la standul Bookfest al Editurii Casa Radio, de la complexul expoziţional Romexpo, pavilion B2, stand A16.
Detalii la edituracasaradio.ro