Târgul de carte Gaudeamus Radio România continuă la Buzău

Realizator: Prima ediție a Târgului de carte Gaudeamus Radio România de la Buzău continuă și astăzi. Sunt 25 de edituri prezente, cu o ofertă bogată pentru iubitorii de lectură. Ce evenimente sunt programate astăzi, aflăm de la corespondenta RRA, Cristina Moise.
Reporter: Cristina Moise – A treia zi de târg de carte Gaudeamus Radio România, organizat în premieră în orașul Buzău, aduce două evenimente inedite. Pe de o parte, de la ora 11:00, Primăria municipiului Buzău, împreună cu Institutul European de Cercetări Multidisciplinare Buzău, lansează şase cărți, care surprind istoria și dezvoltarea economică ale județului Buzău. Dintre cele şase titluri, se remarcă geografia județului Buzău, cu autorii Mihaela Florina Alexandru, Mihai Marius Mâncu și Laura Grațiela Petcu. În același timp, la mijloc de zi, prinde viață și la Buzău proiectul „Invitați de nota 10”, olimpicii României. Vlad David Andrei este elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hadşdeu” din Buzău și olimpic medaliat cu bronz în iulie 2022 la Erevan, la Olimpiada Internațională de Biologie. Pentru el, Radio România și Biroul Notarial „Vasile Victor și Asociații” oferă un premiu aparte.
Pe parcursul zilei, revin la Radio România Actualități cu reportaje ce surprind atmosfera Gaudeamus Radio România la Buzău./dstanesc

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (22 octombrie)