Tara şi Spankers lansează single-ul şi videoclipul “Dreaming”

Tara2Dacă până acum ne-a obișnuit cu featuring-uri cu artiști români, Tara, una dintre cele mai sexy apariții din showbiz, colaborează cu trupa italiană Spankers pentru o nouă piesă cu versuri în limba engleză – „œDreaming”.

Single-ul „€œDreaming” este compus de către membrii trupei Spankers (Paolo Ortelli și Luke Degree), iar videoclipul este regizat de către Florin Botea și a fost filmat în Florența și Veneția.

„€œIarna trecută am susținut foarte multe concerte în Italia și am fost primită foarte bine, așa că am acceptat cu plăcere invitația băieților de la Spankers de a compune o piesă pe care să o cântăm împreună. Am filmat videoclipul în Italia și am ales să lucrez cu Florin Botea, cu care am mai colaborat și pentru alte videoclipuri. Sper că fanilor mei să le placă produsul final”, a declarat Tara.

Italienii de la Spankers au devenit celebri odată cu lansarea single-ului „Sex on the beach”, care a ocupat prima poziție în topurile din Japonia, Cehia, Israel și Coreea de Sud, și care a fost utilizat în serialul „CSI: Miami”.

Link YouTube: [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 Victor Rebenciuc

PR Manager

CAT MUSIC

www.catmusic.ro
/CatMusicRomania
Download our Karaoke App