Cele mai bune afaceri ale tinerilor din România, premiate la Gala Investește în Educație – Business Hall of Fame

Gala JA 2015Junior Achievement (JA) România a desemnat miercuri, pe scena Ateneului Român, câștigătorii competiției Compania anului 2015 în cadrul Galei Investește în Educație – Business Hall of Fame, un eveniment prestigios organizat anual pentru a premia excelența în educație.

Organizația a premiat elevii, studenți și profesorii participanți în acest an școlar în programele JA de educație economică, antreprenorială, financiară, de sănătate, de etică și responsabilitate, precum și companiile care investesc în sistemul educațional din România și care contribuie la dezvoltarea unor noi generații de profesioniști și antreprenori.

În cadrul evenimentului a fost desemnată a cincea promoție de laureați Business Hall of Fame, reprezentată de șase manageri și antreprenori de succes, ce pot fi modele de reușită în carieră pentru tânăra generație.

Aflați ce premii au fost acordate, cine sunt finaliștii competițiilor JA de antreprenoriat pentru elevi și studenți și care sunt companiile care investesc în educație din documentul atașat.


Premii Gala Investeste in Educatie 2015

Gala JA TechEd