Mădălina Ghenea: „Secretul frumuseţii mele este iubirea”

Mădălina Ghenea, protagonistă în filmul „Youth”, regizat de Paolo Sorrentino, ne dezvăluie într-un interviu acordat revistei „Oggi” secretul frumuseţii ei. Actriţa româncă a trăit frumoase poveşti de dragoste cu bărbaţi celebri, precum Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender. Mădălina spune că o inspiră Anna Magnani şi Sophia Loren şi se simte foarte ataşată de Italia. Ea a fost descoperită de designerul Gattinoni, care a chemat-o să lucreze la Milano de la Slatina, România, unde s-a născut şi a crescut. A jucat şi în pelicula „Dom Hemingway” cu Jude Law, care a rămas fermecat de ea.
Reporter: Care sunt secretele frujmuseţii tale?
Mădălina Ghenea: Nu cred că am secrete speciale, îmi place naturaleţea şi spontaneitatea. În viaţa privată sunt adesea fără machiaj.
Reporter: Dar ce îţi place cel mai mult la machiajul pe care îl afişezi pe covorul roşu?
Mădălina Ghenea: Să scot ochii în evidenţă cu eyeliner. Cred că mi se potriveşte. Trebuie să ştii să scoţi în evidenţă prin machiaj părţile cele mai frumoase ale feţei şi corpului şi să ascunzi defectele.
Reporter: Ce faci pentru a te menţine în formă?
Mădălina Ghenea: Încerc să am grijă de alimentaţia mea, mănânc sănătos şi natural şi beau multă apă. Este foarte important pentru sănătatea părului. Mă distrez, practic sport, merg la sală şi fac plimbări lungi.
Reporter: Cum ai grijă de pielea ta?
Mădălina Ghenea: Fac eforturi să o am mereu hidratată în timpul zilei şi folosesc creme potrivite pentru corp şi faţă. Dar ştiţi care este trucul cu adevărat important pentru frumuseţe?
Reporter: Care?
Mădălina Ghenea: Să fii îndrăgostită. Atunci chiar străluceşti!

(www.oggi.it)

Articol de Alessandra Mattanza
Traducerea de Oana Avram