FINLEY QUAYE EUROPEAN ACOUSTIC TOUR

În ianuarie avem plăcerea de a fi gazdele unui concert de excepție – FINLEY QUAYE EUROPEAN ACOUSTIC TOUR
Concertul din București face parte din turneul său European. Acest turneu este despre “a duce muntele la Mohamed, despre a aduce muzica aproape de public”, cum declară Finley Quaye.

Turneul promite să fie o experiență specială pentru spectatori, care vor asculta piesele lui Finley Quaye aduse la esență, dar și pentru artist, care va simți publicul aproape. Concertul va fi un mix eclectic într-o atmosferă intimă, o călătorie prin repertoriul artistului începand de la debut pâna în prezent.
În 1997 câștiga un Brit Award pentru albmul Maverick a Strike, și hit-uri ca Sunday Shinning și Even after all.

Versatilitatea și timbrul inconfundabil, cât și influentele muzicale pornind de la Duke Ellington (care îi este și naș), Ronnie Scott și Buddy Rich, l-au ajutat pe Finley Quaye să colaboreze cu artiștii de marcă din industria muzicală. Printre artiștii cu care a colaborat se numără Beth Orton, William Orbit, Julian Marley, Marlon Bois, Amy Winehouse, The Stereo MC’s și mulți alții.

În prezent a ieșit din studio pentru a realiza turneul European, care a început la sfârșitul lui 2015 și se va încheia în mai 2016.

BILETELE SE GASESC IN RETELELE IABILET.RO ȘI EVENTIM.RO