Preşedintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu, despre emisiunile dedicate campaniei electorale

Ofertele editoriale pentru reflectarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale la posturile publice de radio şi televiziune au fost astăzi acceptate de birourile permanente reunite ale Parlamentului, în prezenţa reprezentanţilor candidaţilor, în forma propusă de cele două societăţi.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a precizat că mâine va avea loc o întâlnire tehnică între reprezentanţii posturilor publice şi cei ai candidaţilor. El a mai spus că postul public de radio le va asigura acces egal tuturor candidaţilor în emisiunile dedicate campaniei electorale.

Ovidiu Miculescu: Intrăm în campanie cu Radio România Actualităţi, cu Antena Satelor, cu toate studiourile regionale şi pe Radio România Internaţional. Este o chestiune tehnică, dar care asigură accesul egal al tuturor candidaţilor; iar, referitor la partea de echilibru, echidistanţă şi onestitate, Radio România ştie să facă, cred, cel mai bine acest lucru şi a dovedit-o.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  (1 octombrie)