România va fi reprezentată în cadrul Miss World 2014 de către un viitor medic

missBianca Fanu, câştigătoarea titlului Miss World România 2014 a primit astăzi cea mai bună veste din viaţa ei şi anume confirmarea oficială a organizatorilor Miss World, fiind acceptată oficial să reprezinte România în ediţia din acest an în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe din lume, organizată pentru prima dată în anul 1951, prima competiţie internaţională de frumuseţe majoră organizată la nivel mondial şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe în acest moment – Miss World.

Conform noului regulament Miss World, o candidată este desemnată oficial ca şi reprezentantă a anumitei ţări, doar în urma aprobării candidaturii ei de către Organizaţia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient să câştige doar finala naţională a competiţiei.

Bianca a câştigat coroana şi titlul de cea mai frumoasă româncă din lume la sfârţitul săptămânii trecute în cadrul competiţiei naţionale Miss World România 2014, organizată într-un club din capitală de catre agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss World în România.

Bianca are 25 de ani, 1.70 m înălţime, dimensiuni 86-60-90 şi este născută în Timişoara. Studentă în anul 5 în cadrul Facultăţii de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara.

Olimpică la engleză şi geografie în timpul liceului, Bianca vorbeşte la perfecţie engleza şi spaniola, un aspect extrem de important şi un avantaj în cadrul competiţiei din Londra. Bianca a făcut în trecut 3 ani de balet, iar în prezent este practicantă de yoga, pilates, aerobic şi înot. Având 4 câini adoptaţi, Bianca îşi doreşte să înfiinţeze un adăpost pentru câinii abandonaţi din Timişoara.

Bianca este a 19-a reprezentantă a României în istoria competiţiei Miss World, alături de Nicoleta Luciu care a reprezentat România în anul 1999 şi Ioana Valentina Boitor câştigătoare a Locului 2 (First Runner-up) în cadrul Miss World 2006 – cea mai bună clasare a unei candidate a României în întreaga istorie a competiţiilor internaţionale majore de frumuseţe.

Proaspăta deţinătoare a titlului „Miss World România 2014” va pleca să ne reprezinte ţara în perioada 19 nov-15 dec 2014, în Londra, acolo unde va concura alături de peste 120 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

Dintr-un total de 15 concurente prezente în competiţia Miss World România 2014, Bianca a impresionat juriul prin naturaleţe, frumuseţe, fotogenie şi inteligenţă.

www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page