Andreea Chiru una dintre cele mai frumoase romance reprezinta Romania in Filipine in cadrul Miss Earth 2014

Incoronata ca „Miss Earth Romania 2014” in urma competitiei nationale Miss Earth Romania 2014 organizata la sfarsitul lunii octombrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent detinatoarea licentei Miss Earth in Romania, Andreea Chiru a ajuns ieri in Filipine, fiind deja implicata in activitatile competitie de frumusete numarul 3 la nivel mondial.

Andreea va participa la activitatile competitiei pana in data de 29 noiembrie cand va avea loc marea finala Miss Earth 2014, urmand sa se intoarca in Romania in data de 02 decembrie.         Incoronata anul trecut ca „Miss World Romania 2014” si reprezentanta a Romaniei in cadrul Miss World 2013 din Indonesia, Andreea este romanca care reuseste performanta unica de a reprezenta Romania in 2 dintre cele mai importante 3 competitii de frumusete internationale.

Studenta in anul 3 in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, Andreea are varsta de 21 de ani, 1.77 m inaltime, dimensiunile ei fiind 90-62-92.

Andreea Chiru va fi timp de un an de zile imaginea Miss Earth Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia Miss Earth Romania in cat mai multe campanii si actiuni de caritate dar si in numeroase programe si activitati de protejare si conservare a mediului inconjurator.             In cadrul competitiei Miss Earth 2014, Andreea va purta pe marea scena din Filipine creatiile vestimentare semnate de catre Bella Sposa.

„ Onoarea de a castiga titlul Miss Earth Romania 2014 si sansa de a reprezenta Romania intr-o competitie internationala de un asemenea prestigiu vor face categoric ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine. Particip in competitia Miss Earth 2014 cu avantajul unei extrem de valoroase experiente acumulate anul trecut in cadrul Miss World 2013, cea mai importanta competitie internationala de frumusete din lume. Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si m-au sprijinit de-alungul anilor, promitand ca voi da totul pentru a face o imagine cat mai buna Romaniei in Filipine!” – a declarat Andreea Chiru – Miss Earth Romania 2014.

Sub deviza “Beauties for a Cause”, candidatele si castigatoarele Miss Earth se implica activ in conservarea mediului, protejarea Mamei Pamant dar si in promovarea acestor cauze.Deoarece multi oameni admira reginele frumusetii si multe tinere aspira sa fie o regina a frumusetii, Carousel Productions Inc a crezut ca reginele frumusetii ar fi avocate bune si eficiente in sustinerea cauzelor nobile.Pentru a da viata acestei viziuni, Carousel Productions Inc a organizat si lansat in 2001, concursul de frumusete Miss Earth, un eveniment creat cu scopul de a implica activ candidatele si castigatoarele concursului in conservarea mediului, protejarea Mamei Pamant dar si in promovarea acestor cauze http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Earth.

In afara unui puternic accent pe programele de protectie a mediului, Miss Earth are de asemenea ca scop prezentarea si promovarea diverselor destinatii turistice. In fiecare an, 80 – 90 de candidate din toata lumea se intrec in frumusete si in cunostinte despre problemele de mediu.

Toti romanii sunt invitati sa sustina si sa voteze online Romania aici:
https://www.facebook.com/miss.earth.romania.fan.page