DOXOLOGIA Media lansează două noi concursuri de eseu și fotografie pe tema Sărbătorilor de iarnă

Luni, 1 decembrie 2014, s-a lansat concursul de eseuri „Sărbători de iarnă cu Hristos” și concursul de fotografie „Bucuria Sărbătorilor de iarnă”, proiecte iniţiate de DOXOLOGIA Media, din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

 

Pentru că de 1 decembrie sărbătorim Ziua Națională a României, dar și pentru că acum debutează Sărbătorile de iarnă, Departamentul media şi comunicaţii al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, prin intermediul portalului DOXOLOGIA.ro, a pregătit două concursuri speciale pentru toți cei care îl au mereu în suflet pe Hristos, dar mai ales în aceste momente deosebite de sărbătoare.

Concursul de eseuri „Sărbători de iarnă cu Hristos” și concursul de fotografie „Bucuria Sărbătorilor de iarnă” se adresează persoanelor care se bucură de fiecare fulg de nea, de fiecare colindă, de fiecare slujbă dedicată Sfântului Ierarh Nicolae, Nașterii Domnului, Soborului Maicii Domnului, Sfântului Apostol Întâi Mucenic și Arhidiacon Ștefan, Tăierii Împrejur a Domnului, Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, Botezului Domnului, Soborului Sfântului Proroc Ioan Botezătorul sau de tradițiile românești care s-au păstrat peste veacuri.

Cei care doresc să se înscrie la cele două concursuri, o pot face în perioada 1 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015, trimiţând eseurile pe adresa eseu.doxologia@gmail.com, iar fotografiile pe adresa fotografie.doxologia@gmail.com.

Pentru concursul de eseu trebuie să trimiteți un text de aproximativ 2.000 de cuvinte pe tema menționată, însoțit de datele de contact – cu mențiunea „Înscriere concurs eseu”; iar pentru concursul de fotografie trebuie să trimiteți maximum două fotografii pe tema menționată, însoțite de datele de contact – cu mențiunea „Înscriere concurs foto”.

Evaluarea se va face în perioada 16-31 ianuarie 2015. Doar materialele eligibile vor fi publicate pe portalul www.doxologia.ro. În desemnarea câștigătorilor va conta atât numărul de like-uri strâns în această perioadă de fiecare eseu în parte (25% din punctajul final), precum și notele acordate de un juriu de specialitate.

Câștigătorii vor fi anunțați luni, 2 februarie 2015, pe portalul DOXOLOGIA. Realizatorii celor mai bune trei eseuri, respectiv fotografii, vor primi cărți de la Editura DOXOLOGIA.

Regulamentele complete sunt disponibile pe: http://www.doxologia.ro/regulament-concurs-de-eseuri-sarbatori-de-iarna-cu-hristos, respectiv http://www.doxologia.ro/regulament-concurs-de-fotografie-bucuria-sarbatorilor.