RCS & RDS îşi completează portofoliul media cu 4 posturi de radio: PROFM, MUSIC FM, INFO PRO şi DANCE FM

Din luna decembrie, RCS & RDS îşi completează portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achiziționat în urma tranzacției cu grupul Central European Media Enterprises (C.M.E.). ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM sunt cele patru staţii de radio care se adăugă, din această lună, celor nouă posturi de televiziune pe care compania le deține în prezent.

Achiziția celor patru posturi de radio face parte din strategia RCS & RDS de a le oferi utilizatorilor conținut media variat și la un înalt standard de calitate. Produsele ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM vor completa gama de conținut media pe care RCS & RDS îl furnizează deja: de la știri, informații echilibrate și interviuri în exclusivitate, la cele mai importante competiții sportive din lume, de la cele mai noi producții cinematografice, la cele mai interesante și educative documentare, precum și conținut muzical pentru tineri.

Tranzacţia dintre grupul RCS & RDS şi Central European Media Enterprises a fost supusă aprobării Consiliului Naţional al Audiovizualului. ProFM este unul din cele mai ascultate posturi de radio din România. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienţă Radio, Pro FM are, la nivel naţional, aproape 1,7 milioane de ascultători în fiecare zi şi peste un milion la nivel urban. Cota de piaţă zilnică a radioului este de 10% pe publicul comercial, la nivel naţional, şi de 9.1% la nivel urban.