CUPA DAVIS ROMÂNIA-ISRAEL

Biletele și abonamentele pentru întâlnirea România – Israel, contând pentru turul 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, vor fi puse în vânzare începând de marți, 17 februarie 2015, pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Preţul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 06.03, sâmbătă- 07.03 şi duminică- 08.03.09) este de 100 de lei.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoana majoră care îi însoțește, deținătoare a unui bilet/abonament.

Întâlnirea dintre România şi Israel va avea loc în în perioada 6-8 martie 2015, în Sala ”Transilvania” din Sibiu. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15:00), iar duminică celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13:00).

Vă aşteptăm să fim împreună alături de echipa României!

HAI ROMÂNIA!