Inspectorii Direcţiei Antifraudă Fiscală verifică activitatea economică şi traficul de mărfuri din complexurile comerciale

Verificări ale activităţii economice şi ale traficului de mărfuri din complexurile comerciale au fost demarate astăzi de inspectorii Direcţiei Antifraudă Fiscală în toată ţara. Conform redactorului RRA Iulian Olescu, acţiunea a primit numele de „Operaţiunea Cristal” şi vizează 60 de engros-uri. 600 de inspectori antifraudă au demarat astăzi controale în 15 dintre acestea, aflate în cele mai mari oraşe din ţară. Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Alexandru Cristea.
Alexandru Cristea: Controalele şi această monitorizare antifraudă vor continua până la sfârşitul anului, urmând a fi reluate de la începutul anului viitor. Toate centrele sunt vizate, dar pentru selectarea celor mai importante au fost realizate acele documentare, au fost deplasări la faţa locului, atât în calitate de client, cât şi în calitate de observator, pentru a se asigura culegerea informaţiilor direct de pe teren şi, bineînţeles, s-au verificat relaţiile comerciale ale firmelor implicate şi dacă au caziere fiscale, dacă au un comportament fiscal neadecvat, dacă îşi declară toate operaţiunile, dacă îşi declară sediile.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 octombrie