Preţuri mai mici la biletele de tren!

CFR Călători informează că  p asagerii își pot cumpăra bilete şi abonamente la tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru rangul de tren InterRegio (click   Anexa 1 ).

Exemple
La trenul IR 1546, un bilet de călătorie Cluj – Satu Mare costă 38,70 lei în loc de 66,80 lei.

La trenul IR 1599, un bilet București – Craiova costă 33,40 lei în loc de 60 lei.

 În plus, pe rutele: Galaţi – Brăila, Galați – Făurei, București Nord – Galați, Galați – Constanța, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca –  Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Brașov – Iași, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – București Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Someș, Cluj Napoca – Ilva Mică, preţurile biletelor de clasa a 2-a  se reduc cu 30% – 50% (click   Anexa 2 ).

Exemple

La toate trenurile InterRegio care circulă între Galați – Brăila, biletele de călătorie clasa a 2-a costă 9,20 lei în loc de 14,50 lei.

La trenurile IR 1531, IR 1532, IR 1533, IR 1534, IR 1535, IR 1536, un bilet de călătorie Oradea – Cluj Napoca este redus cu 30% și costă 32,35 lei, în loc de 44,50 lei.

(toate rutele și reducerile sunt prezentate în  Anexa 2)

Totate tarifele menţionate mai sus includ şi tariful de rezervare a locului, de 3,9 lei.

 Biletele pot fi cumpărate atât   Online  de pe  www.cfrcalatori.ro ,  de la  automatele XsellKiosk  din gări, de la   automatele ZebraPay ,  direct de la casele de bilete din gări și   agenții de voiaj  CFR cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

 Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei   www.cfrcalatori.ro , să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători   CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

  Comunicare si Relatii cu Mass-Media

MT / CFR Calatori

021-3190337

comunicare.calatori@cfrcalatori.ro

www.cfrcalatori.ro

www.facebook.com/CFRCalatori.ro