Ludovic Orban, atac dur la adresa partidelor din coaliţia la putere

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat, din nou, un atac dur la adresa partidelor din coaliţia la putere. De la tribuna Congresului Ligii Aleşilor Locali din PNL, organizat la Cluj, el a afirmat că prin aşa-numita revoluţie fiscală, guvernanţii ar jefui bugetele locale ale comunităţilor conduse de liberali.
Ludovic Orban: „Nu numai că nu încearcă să dezvolte acele judeţe şi acele localităţi de care şi-au bătut joc în ultimii 27 de ani, ci încearcă să jefuiască bugetele locale ale acelor localităţi care au fost conduse de reprezentanţi ai PNL şi care în această perioadă, prin politici de dezvoltare, au atras investiţii, au creat locuri de muncă, au creat oportunităţi pentru cetăţenii din aceste localităţi şi au reuşit într-adevăr să ofere condiţii de viaţă aproape de nivel european”.
Ludovic Orban consideră necesar un mecanism de finanţare a comunităţilor locale, astfel încât proiectele de dezvoltare să nu mai depindă de apartenenţa politică a primarilor, transmite corespondentul nostru, Claudiu Pădurean./cpodea/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (25 noiembrie)