Arde Polivalenta! Fetele sexy de la Blaj promit show pentru fani!

Fete drăguțe și volei de nivel mondial pot vedea la București peste o săptămână iubitoriii sportului. „Suntem cea mai frumoasă echipă!”, spune voleibalistele de la Alba Blaj înainte de turneul final-four al Ligii Campionilor.

Bulgăroaicele Barakova și Koleva și sârboaica Crnčević candidează deja pentru titlul de Miss Volei. „Balkan Girls”, cum se autointitulează fetele în glumă, i-au chemat pe fanii să le susțină la marele meci cu Galatasaray din semifinale. Jucătoarele speră ca bucureștenii să se alăture galeriei din Blaj și să înfrunte cei peste 1000 de suporteri turci ce și-au anunțat prezența în capitală.

„Pentru noi este prima oară când jucâm în turneul final four și este cel mai important moment al carierei. Suntem așadar foarte motivate. Îi așteptăm pe fani să ne susțină deoarece avem nevoie de o sală arhiplină”, au spus internaționalele bulgăroaice Patya Barakova și Slavina Koleva.

” În timpul liber îmi place să explorez locurile minunate din Blaj și din împrejurimi. Nu există prea mari diferențe între români și sârbi ca mentalitate șă mă simt foarte bine aici. Sper să jucăm cu sala plină pentru că atlfel te simți pe teren așa”, spune Aleksandra Crnčević (30 ani), jucătoare ce a mai evoluat pentru echipe de top ca Dinamo Moscova, Lokomotiva Baku și Olympiacos Pireu.

„Este doar un meci, totul e posibil. Suntem pregătite, vom da tot ce e mai bun pentru a învinge. Galatasaray este o echipă foarte puternică, cu jucătoare de top, dar oricine are o șansă”, spun fetele sexy de la Blaj.

Programul competiției:

Sâmbătă 5 mai

semifinala1, ora 16:00: VakifBank Istanbul – Imoco Volley Conegliano

semifinala 2, ora 19.00: CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul

Duminică, 6 mai

Ora 16:00 Finala mică

Ora 19:00 Finala Mare

Cum se pot procura biletele:

Pentru Turneul Final Four nu vor exista invitaţii gratuite, iar accesul în Sala Polivalentă se va face doar pe baza biletelor cumpărate de pe http://www.bilete.ro. La vânzare au fost scoase deja pachete de bilete pentru accesul la toate cele patru meciuri, două semifinale şi două finale, la preţuri de 140 lei (peluze) şi 200 lei (tribune), adică între 30 şi 44 euro. Abonamentul VIP costă 1400 lei.