Kygo & Imagine Dragons lanseaza piesa „Born To Be Yours”

Se pare ca planetele s-au aliniat fix la mijlocul lunii iunie, odata cu lansarea piesei „Born To Be Yours”, care marcheaza colaborarea surprinzatoare dintre KYGO (Kyrre Gørvell-Dahll) si trupa-fenomen, Imagine Dragons.

„Born To Be Yours” este fara indoiala piesa acestei veri, cu versuri ce proiecteaza in cosmos o dragoste predestinata si vorbeste despre o iubire de tip busola, prin intermediul careia fiecare om isi poate gasi traseul existential.

In opinia mea, <Born To Be Yours> pare sa fie combinatia perfecta intre sunetul mixat de mine si elementele vocale specifice trupei. Imagine Dragons este una dintre trupele mele preferate si este o onoare pentru mine sa arat lumii la ce am lucrat pana in acest moment.” – Kygo

Imagine Dragons este una dintre cele mai conoscute trupe de rock alternativ, care se bucura de un palmares inegalabil, printre care numaram cele 4 premii Grammy si titlul de „cel mai vandut album rock al anului 2017”.
In Romania, Imagine Dragons a inregistrat vanzari record cu albumul „Evolve”, reusind sa obtina triplu disc de platina.  La nivel international, „Evolve” s-a vandut in peste 1,3 milioane de exemplare si a strans 4 miliarde de stream-uri globale.