Încă două decese!

Vă informăm că al 11-lea şi al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt următoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din judeţul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Judeţean Suceava – secţia ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemică, fibrilaţie atrială) şi a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.
Menţionăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din judeţul Ialomiţa, internat la Bacău în Spitalul Comăneşti, secţia ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. şi a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, şi insuficienţă renală cronică./rcostea

BUCUREŞTI FM – 25 martie