România – stare de urgenţă, în direct la Radio România Actualități

Radio România îşi uneşte forţele şi vine în faţa ascultătorilor săi cu o nouă producție, de luni până vineri, de la ora 13:20 la 15:00, cu ştiri, interviuri, relatări, analize, soluţii și speranţă, într-o emisiune realizată de Radio România Actualităţi cu sprijinul Radio România Cultural, Radio România Muzical, RADOR și al posturilor teritoriale ale SRR.

Într-un moment în care suntem asaltaţi de probleme, dezinformări şi, adeseori, de panică, Radioul Public le vorbește românilor cu calm şi responsabilitate despre virusul care a schimbat lumea, despre lupta împotriva extinderii pandemiei, și, mai ales, despre efectele resimţite şi soluţiile propuse pentru a le depăși.

România – stare de urgenţă poate fi ascultată începând de mâine, 9 aprilie, la Radio România Actualități.

Emisiunea aduce în prim plan ultimele știri despre situaţia generată de pandemie atât în ţară, cât şi în străinatate, mai ales acolo unde trăiesc mari comunităţi de români. Nu vor lipsi analizele economice, sociologice și recomandările culturale.

Demnitari de prim rang vor vorbi despre măsurile luate de autorităţi pentru combaterea pandemiei şi pentru protecţia comunităţilor, iar ascultătorii vor putea adresa întrebări în direct.

România economică, Veşti bune din ştiinţă, Proiecte culturale virtuale, Soluţii de stat acasă, Vedete la izolare – sunt doar câteva dintre rubricile noii emisiuni.

România – stare de urgenţă, de luni până vineri, de la ora 13:20, la Radio România Actualități.

RADOR (8 aprilie 2020)