Starea traficului rutier, pe principalele drumuri din ţară

Realizator: Despre cum se circulă pe șoselele principale din țară aflăm acum în direct de la reporterul RRA Alex Lancuzov. Bună dimineața, Alex!
Reporter: Bună dimineaţa! Accident cu trafic îngreunat pe DN 2, la Urechești, în Vrancea, la kilometrul 174. Sunt implicate două autovehicule, cu o persoană rănită în accidentul produs în urmă cu doar câteva minute. Este blocat sensul de mers dinspre Focșani către Buzău. Sunt probleme de circulaţie şi în Ilfov, la Berceni, pe DJ 401, chiar înainte de intersecția cu centura București Sud. Un pieton a traversat neregulamentar şi a fost lovit mortal. Poliția face măsurătorile. Cozi mari avem şi la DN 4, intersecția Popești-Leordeni, deocamdată fără restricții pentru construirea pasajului suprateran. Se lucrează și la Jilava, pe DN5, unde se configurează un sens giratoriu. Mare atenție lângă Domnești, pe Prelungirea Ghencea: constructorul pasajului suprateran începe astăzi forarea unor piloni și vor fi restricții; șantierul se extinde. Pentru ruta București – Constanța, pe A2 Autostrada Soarelui, lucrări la Fundulea – se pregătește o nouă deviere de circulație.
Ultima informație, din județul Vâlcea: pe DN7 Valea Oltului, astăzi, până pe la ora 17:00, lucrări cu restricții la Câineni, kilometrul 232. De luni se reiau reparațiile cu semafor la kilometrul 238 zona Câineni – Râul Vadului./rpatulea/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (2 octombrie)