Stevie Wonder se mută în Ghana

Stevie Wonder se va muta în Ghana. Artistul a vorbit cu jurnalista și prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey într-un interviu realizat de CNN, în care a explicat că decizia sa are de-a face cu tulburările politice din Statele Unite.
„Vreau să văd această națiune zâmbind din nou și vreau să o fac înainte să mă mut în Ghana, pentru că o voi face”. Când a fost întrebat de Winfrey dacă mutarea sa va fi definitivă, cântărețul a răspuns afirmativ.
„Nu vreau ca copiii copiilor mei să spună: ‘Oh, te rog, apreciază-mă. Te rog, respectă-mă, te rog să știi că sunt important, te rog să mă prețuiești’. Ce înseamnă asta?”, a spus celebrul artist pop cunoscut pentru hituri, precum „You are the sunshine of my life” și „I just called to say I love you”, adăugând că nu este prima dată când spune că se gândește să se mute în Ghana.
În 1994, vedeta a spus că simțea „mai mult simț de comunitate” în Statele Unite. Wonder, originar din Michigan, a învățat să cânte la pian, tobe și muzicuță la vârsta de 9 ani și a semnat un contract cu casa de discuri Motown, în 1961. De atunci, a câștigat 25 de Premii Grammy, cea mai mare recunoaștere în domeniul muzical.
https://www.ansa.it/

ANSA (Italia), 24 februarie 2021

Traducerea: Oana Avram