Electric Castle continuă la Bonţida

Realizator: Electric Castle – cel mai aşteptat festival muzical al verii – continuă şi duminică la Bonţida, iar de mâine se mută la Cluj-Napoca. Participanţii trebuie să respecte anumite măsuri de siguranţă – să fie vaccinaţi, să prezinte un test COVID negativ sau dovada că au trecut prin boală. Atmosfera este electrizantă, după cum aflăm din materialul corespondentului RRA Claudiu Pădurean.
Reporter: Bucuria este emoția dominantă în rândurile celor care au ajuns deja în Bonțida pentru a participa la Electric Castle. Festivalul va rămâne în Bonțida doar în acest sfârșit de săptămână, iar apoi se va muta în Cluj-Napoca – spune una dintre organizatoare, Ema Prisca.
Ema Prisca: E ceva ce nu am mai făcut, un experiment urban-rural, cu două lumi distincte, cu două moduri de organizare distincte şi, probabil, când o să ne tragem concluziile o să zicem ‘asta merită’!
Reporter: Pentru artiști întâlnirea cu publicul a reprezentat cea mai mare bucurie – spune directorul tehnic al Electric Castel, Andrei Cojocariu.
Andrei Cojocariu: Deci, pentru artiști a fost foarte greu. Nu putem să trăim în faţa unui display, nu putem să trăim izolaţi. Nu cred că omenirea a fost creată pentru asta şi tot ce s-a întâmplat acum, de fapt, ne face mai puternici și, din nou, din nişte chestii care nu te omoară tu ieși mai puternic.
Reporter: De luni, festivalul va continua în Cluj-Napoca în nouă locuri diferite. În centrul orașului vor avea loc concertele, iar pe Cetățuie vor fi organizate petreceri. Absolut toți participanții vor trebui să fie vaccinați sau testați împotriva coronavirusului./rpatulea/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 8 august)