Vladimir Putin a declarat că rușii sunt uniți prin patriotism și valori morale

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este convins că unitatea și devotamentul față de patria-mamă au o mare putere și au devenit mai puternice de-a lungul istoriei țării. La ceremonia de decernare a premiilor și medaliilor de stat „Erou al Muncii” desfăşurată duminică, șeful statului rus i-a felicitat pe cetăţenii ruși de Ziua Rusiei.

În opinia sa, această sărbătoare publică „este plină de mândrie pentru istoria sa şi de credință în viitorul ei”. „Astăzi, suntem deosebit de conștienți de cât de important este pentru Patrie, pentru societatea noastră, pentru oameni să fim uniți. O astfel de unitate, devotament față de Patria, responsabilitate pentru ea ne-au fost lăsate moștenire de strămoșii noștri” – a declarat Putin.

„Știm ce mare putere au aceste tradiții vechi de secole, valori morale, fundamente spirituale. Ele s-au născut și s-au întărit de-a lungul istoriei de o mie de ani a Rusiei și astăzi unesc poporul nostru multinațional, pentru care sentimentele sincere, profunde de patriotism au fost întotdeauna și rămân sacre” – este convins președintele rus. /ssirbu/lalexandrescu

www.tass.ru – 12 iunie