SE LANSEAZĂ ABONAMENTELE ȘI BILETELE LA SALA RADIO, PENTRU PRIMELE 3 LUNI ALE NOULUI AN

Pe lista de dorințe pentru anul viitor vă propuneți să ascultați mai multă muzică de calitate? Sau vreți să dăruiți celor dragi un cadou deosebit de Crăciun, pentru a se bucura de concerte speciale? Cea mai bună idee poate fi un abonament sau bilete pentru cea de-a doua parte a stagiunii de la Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din România!

Abonamentele pentru evenimentele muzicale din perioada ianuarie-martie 2023 vor fi disponibile începând de joi, 15 decembrie 2022. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de 27 decembrie 2022. Casa de bilete a Sălii Radio va fi închisă în perioada 24.12.2022 – 02.01.2023, interval în care biletele vor fi disponibile doar ONLINE, pe iabilet.ro, și la partenerii lor de distribuție.

Pe 13 ianuarie 2023, primul eveniment al Noului An este dedicat Zilei Culturii Naționale și este un prilej de a-l asculta pe violonistul GABRIEL CROITORU interpretând Rapsodia română pentru vioară și orchestră  de Emanuel Elenescu. Pe 18 ianuarie, cunoscutul violoncelist ANDREI IONIȚĂ va oferi publicului român dovada talentului său ieșit din comun. În cadrul aceluiași eveniment, alături de Orchestra de Cameră Radio, Andrei Ioniță va interpreta ca solist două lucrări: prima la pian (Mozart) și cea de-a doua la violoncel (Haydn), o performanță de o virtuozitate artistică rar întâlnită pe orice scenă a lumii.

Printre invitații speciali din țară și din străinătate pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără artiști care și-au construit o carieră extraordinară pe marile scene ale lumii: dirijorii FRÉDÉRIC  CHASLIN, TOUFIC MAATOUK, CHRISTIAN BADEA, STEFAN GEIGER, CRISTIAN MANDEAL, RALF SOCHACZEWSKY, soprana VALENTINA NAFORNIȚĂ, pianiștii ALEXEI VOLODIN, CONSTANTIN SANDU și EVA GARET, flautistul ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU, violonista IOANA CRISTINA GOICEA, violistul RĂZVAN POPOVICI ș.a. De asemenea, îi veți aplauda în lunile următoare la Sala Radio pe cunoscuții soliști ai Orchestrelor și Corurilor Radio România: violoniștii ALEXANDRU TOMESCU și GABRIEL CROITORU, violoncelistul RĂZVAN SUMA și pianistul HORIA MIHAIL.